Gezocht: twee sopranen en een alt

Regio – Kamerkoor Tricinium heeft een mooi programma voor het komende najaarsconcert en hiervoor zijn nieuwe stemmen nodig, namelijk twee sopranen en een alt. 

Het programma bestaat uit het Magnificat van G.B. Sammartini en twee dubbelkorige, dus achtstemmige, muziekwerken: de Grote Mis KV 427 van W.A. Mozart en I will Magnify thee van G.F. Händel.  Daarnaast wordt Magnum Mysterium van Morton Lauridsen (20e eeuw) uitgevoerd, eigentijdse muziek met mooie dissonanten. Aan het concert zullen vijf solisten meewerken, en er zal begeleiding zijn van een piano en een ensemble.  Het kamerkoor oefent op dinsdag in de PKN kerk aan de Achterweg 4 in Nieuwkoop vanaf 20.15 uur.
Het koor wordt tijdens alle repetities geweldig begeleid door pianist Jaco Kruijswijk en staat onder leiding van een enthousiaste dirigent Johan de Keizer. Veel aandacht krijgen klankkleur en de lichte klank van deze muziek. Hopelijk hebben ze twee nieuwe sopranen en een alt nieuwsgierig gemaakt! Meer weten: johandekeizer@casema.nl, tel. 0172-571709 christianevalentijn@hotmail.com, tel. 06-2477867