Gezins- en recreatiezwemmen in de Wel

Nieuwkoop – In de zomervakantie van maandag 20 juli tot en met vrijdag 28 augustus organiseert Zwembad De Wel gezins- en recreatiezwemmen op maandag van 11.00 tot 13.00  uur en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.


Om te gaan zwemmen gelden wel speciale regels zoals: zwemkleding thuis aantrekken onder de normale kleding. Deze ‘coronaregels’ leest u op www.dewel.nl.
Reserveren
Kinderen zonder B-diploma kunnen uitsluitend met een ouder/begeleider het zwembad bezoeken. Per begeleider maximaal 2 kinderen. De begeleider maakt vooraf een reservering voor alle personen via de website dewel.nl (per persoon 1 reservering). Kinderen tot en met 17 jaar mogen zelfstandig komen zwemmen als zij minimaal een B-diploma hebben. Zij maken ook online een reservering. Betaling kan alleen met pin of meerbadenkaart bij binnenkomst bij de kassa.
Na het zwemmen
De horeca is weer open om na het zwemmen iets te drinken/eten op het terras buiten bij het zwembad of om iets te kopen voor onderweg. Kinderen tot en met 17 jaar mogen ook spelen op de grote speelweide waarbij zij geen 1,5 meter afstand hoeven te houden.