Gezellige slot-evenementen ECN

Nieuwkoop – Event Centre Nieuwkoop kan tevreden terugkijken op een geslaagde serie zomer-evenementen op en om het Regthuysplein. Zondag was de afsluiting van de zomerserie.

Drukte tijdens Happen en Stappen

Zaterdagavond waren er honderden feestgangers om het gezellige Oktoberfest mee te maken. Er waren vooraf al meer dan dertig tafels a 8 personen gereserveerd en zij wisten zich verzekerd van een prima plek en bediening aan tafel. Veel bezoekers hadden zich ook passend verkleed in Lederhose of dirndl. Het bier vloeide rijkelijk en de muziek was aanstekelijk.

Zondag 30 september was er vanaf 14.00 weer het Foodtruckfestival. Ditmaal onder naam Happen en Stappen konden bezoekers bij acht foodtrucks genieten van de heerlijkste gerechten. Er was gewone en bijzondere friet, heerlijke hotdogs, verrukkelijke broodjes met warm vlees, braadworst, pizza, warme wafels en diverse gerechten uit Suriname en China.

Het was gezellig druk op het Regthuysplein en naarmate de middag vorderde werd het voller en voller. The Slingshot coverband had zich in de tent opgesteld, maar doordat die aan één kant open was, stond iedereen heerlijk beschut en soms zelfs in een warm zonnetje te genieten van de muziek en al dat lekkers.