Gewoon op Gewicht

Nieuwkoop – Januari is alweer ruim over de helft en wat is er nog over van de goede voornemens?
Met het programma “Gewoon op Gewicht” werkt u gedurende het hele jaar aan een gezond gewicht en een gezondere leefstijl. Doe mee!
Het programma “Gewoon op Gewicht” is opgezet door diëtistenpraktijk de Voedietist en Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, en richt zich niet, zoals de meeste dieetprogramma’s, op de korte termijn maar juist op een langere periode waarin positieve veranderingen centraal staan. Na een jaar is uw algemene conditie duidelijk verbeterd, heeft u een gezonder gewicht en een gezondere leefstijl ontwikkeld en u voelt zich daardoor sterker en energieker!
Het programma duurt een jaar en omvat verschillende themabijeenkomsten waarin informatie gegeven wordt over voeding en voedingsgedrag door diëtiste Ilse Hogervorst. De fysiotherapeute Marjolein van Beek van Bakker & De Vos geeft informatie over gezond bewegen en begeleidt  1 x per week uw persoonlijke trainingsprogramma. Instromen in het programma is op elk moment mogelijk en door de persoonlijke begeleiding is het programma ook zeer geschikt voor mensen met chronische aandoeningen zoals diabetes, COPD of hart- en vaatziekten!
Ook voor jongeren en kinderen die iets te zwaar zijn is het mogelijk in te stromen in een aangepast programma waarin, naast de voorlichting aan ouders en kinderen door de diëtiste, het bewegen in een gezellige FysioSport Jongeren groep centraal staat.
Meer weten? Neem contact op met de Voedietist (0172-444893 of dietist@voedietist.nl )
of met Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, Vijverhof 1 in Nieuwkoop. (0172-575261 of mail info@bakkerendevos.nl)  Meer informatie vindt u op www.bakkerendevos.nl of op www.voedietist.nl