“Gewoon op Gewicht”, ook voor u

Nieuwkoop/Ter Aar – De zomer is voorbij en de herfst is volop begonnen.
Met de feestdagen in december in het vooruitzicht maken velen zich weer zorgen over hun gewicht.  Met het programma “Gewoon op Gewicht” werkt u gedurende het hele jaar aan een gezond gewicht en een gezondere leefstijl. Doe mee!
Het programma “Gewoon op Gewicht” is opgezet door diëtistenpraktijk de Voedietist en Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, en richt zich niet, zoals de meeste dieetprogramma’s, op de korte termijn maar juist op een langere periode waarin positieve veranderingen centraal staan. Na een jaar is uw algemene conditie duidelijk verbeterd, heeft u een gezonder gewicht en een gezondere leefstijl ontwikkeld en u voelt zich daardoor sterker en energieker!
Het programma duurt een jaar en omvat verschillende themabijeenkomsten waarin informatie gegeven wordt over voeding en voedingsgedrag door de diëtiste . De fysiotherapeut van Bakker & De Vos geeft informatie over gezond bewegen en begeleidt u één of meerdere keren per week met uw persoonlijke trainingsprogramma. Instromen in het programma is op elk moment mogelijk en door de persoonlijke begeleiding is het programma ook zeer geschikt voor mensen met chronische aandoeningen zoals diabetes, COPD of hart- en vaatziekten!
Ook voor jongeren en kinderen die iets te zwaar zijn is het mogelijk in te stromen in een aangepast programma waarin, naast de voorlichting aan ouders en kinderen door de diëtiste, het bewegen in een gezellige FysioSport Jongeren groep centraal staat.
Meer weten? Neem contact op met de Voedietist (0172-444893 of dietist@voedietist.nl )
of met Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, Vijverhof 1 in Nieuwkoop. (0172-575261/603195 of mail naar info@bakkerendevos.nl )  Meer informatie vindt u op www.bakkerendevos.nl of op www.voedietist.nl