Geslaagde RABO-wedstrijd bij Golfclub Zeegersloot

Regio – In het kader van de sponsorovereenkomst met Rabobank Groene Hart Noord organiseerde de senioren commissie van Golfclub Zeegersloot op donderdag 3 oktober een zgn. Cross-country.

Een bijzondere wedstrijd waarbij over een speciaal uitgezet parcours van 12 holes de golfbaan op een wel heel aparte en uitdagende manier moest worden gespeeld.
Op deze door de Rabobank verzorgde dag werden de ruim 50 deelnemers ontvangen met een kopje koffie en een lekkere versnapering. Ondanks de wat sombere weersvooruitzichten bleek dat tijdens de wedstrijd mee te vallen en bleef het gelukkig droog. Onder het genot van een drankje en een hapje was er na afloop in het clubhuis een korte, maar zeer interessante presentatie over beleggen door een specialist van de Rabobank. Aansluitend volgde de prijsuitreiking. Hoewel er prijzen waren voor de verschillende categorieën was het team van Tino Menken en Hans Köhler in hun categorie met een bruto score van 48 slagen de grote winnaar. Zij mochten de door de Rabobank beschikbaar gestelde Trofee in ontvangst nemen.