Gerry Holland in de weer met meisjes van plezier

Gerry Holland zijn nieuwe single gaat over de meisjes van plezier.
De ras-echte Amsterdammer begrijpt niet waarom zij moeten verdwijnen uit het straatbeeld van zijn stad en maakt daarom nog een ode voor de dames aan de hand van zijn nieuwe single ‘Meisjes van het leven’.
Onbegrip heerst er bij Gerry Holland. “Het stadsbestuur is op dit moment zo bezig dat ze de meisjes van het leven willen laten verdwijnen uit het straatbeeld.”, aldus de zanger die daarnaast taxichauffeur is in en rondom onze hoofdstad. “Ze vergeten dat de toeristen o.a. hiervoor naar Amsterdam komen.”, vervolgt hij. De vrouwen van lichte zeden horen in Amsterdam net als de volkse gezelligheid. Juist deze twee dingen heeft Holland gecombineerd. Een gezellig volks liedje, met accordeon, over de ‘Meisjes van het leven’.
Door deze single neemt de zanger een duidelijke standpunt aan. Hij vindt dat de dames in zijn stad moeten blijven. Het is een soort ode aan de vrouwen achter het raam. “Dit nummer is realiteit.”, vertelt Gerry Holland. ‘Meisjes van het leven’ brengen gezelligheid, toeristen en een lach op je gezicht. Dat is de strekking van zijn nieuwe single.