Geluksroute Groene Hart

Regio – Op 22 en 23 juni vindt de derde editie van de Geluksroute Groene Hart plaats.
De Geluksroute is een verzameling geluksactiviteiten, en ontstaat door particulieren, bedrijven en organisaties die ingaan op de uitnodiging: waarvan word je gelukkig en wil je dat doorgeven als Geluksbrenger?
De organisatie zoekt mensen die als Geluksbrenger een activiteit, workshop, traktatie, aandacht, verrassingsactie op straat, etc. aan wil bieden. Meld je nu aan via geluksroute.nu/editie/groenehart2019/. Of stel je vraag via geluksroutegroenehart@gmail.com.
Geluk neemt toe als je deelt
Je gelukkig voelen, betekent voor ieder mens iets anders, maar wat hetzelfde blijft, is dat ons geluksgevoel toeneemt als we het met anderen delen. Of zoals het werd verwoord in de film Into the Wild: happiness is only real, when shared. Dit is de reden dat we de Geluksroute organiseren op basis van overvloed en overwaarde. Juist in een tijd waarin we vooral bezig zijn met wat we tekort komen, streeft de Geluksroute ernaar om onszelf (weer) in contact te brengen wat we in overvloed hebben. En dat is vaak niet gekoppeld aan materie, maar aan onze talenten, onze bereidheid om aandacht voor elkaar te hebben en aan onze potentie om geluk te ervaren en dit te delen.