Geen kermis in Langeraar dit jaar

Langeraar – Het is begin Juli 2020 en na alle versoepelingen is het bestuur van de Kermis Langeraar bij elkaar gekomen om met enige reserves te gaan onderzoeken toch in week 34 de kermis voor Langeraar ‘helaas zonder feesttent’ te organiseren.
Ter voorbereiding zijn ze daarom zondag 5 juli jl. afgereisd naar Moergestel in het Brabantseland om te kijken hoe ze het daar hebben aangepakt en te spreken met exploitanten.
Woensdag 8 juli jl heeft de Stichting Kermis Langeraar tijdens een ingelaste vergadering de voors en tegens naast elkaar gelegd en toen besloten hun schouders er onder te willen zetten en het toch mogelijk te maken.
Echter de tijd heeft ze ingehaald en nu 4 weken voor de start is vanwege de toenemende aantal regionale besmettingen het gezondheidsrisico en de daaraan gekoppelde verantwoordelijkheden voor de als organiserend comité toch te groot.
Conclusie: Met pijn in hun ‘kermis’ hart hebben zij daarom helaas moeten beslissen dat de Kermis Langeraar 2020 op deze manier geen haalbare kaart is en geen doorgang kan vinden.
Wel gaan ze in september a.s. weer met nieuwe frisse energie starten om editie 2021 in de steigers te zetten.