Frans Bauer in RTV Hollands Midden studio

Frans Bauer is RTV Hollands Midden voor altijd dankbaar dat de regionale omroep één van de eerste radiostations was die zijn plaatjes draaide. “Hier is het ooit allemaal begonnen” aldus Bauer trots.Dat zei de Brabantse volkszanger vrijdagmiddag 21 oktober in de radio-uitzending ‘De SterrenShow’ van Marco de Hollander. Bauer was hier om z’n nieuwe CD te promoten.

bauerinstudio2

‘Disco Henkie draaide als eerste mijn plaatje en mocht hier altijd optreden in het dorpshuis’

Volgens Frans Bauer een album met louter levensliedjes die hij zelf allemaal heeft geschreven. “Ik weet nog dat ik bij Henkie stond op te treden en daarna een colaatje ging halen aan de bar. Daar stond een blonde stoot aan de bar. Ik heb eerst haar moeder ingepakt en toen was zij aan de beurt. Mariska is nog altijd de liefde van mijn leven. Het zijn mooie herinneringen aan Ter Aar.”

Regionale fans bij Frans Bauer in studio

Frans Bauer komt daarom – naar eigen zeggen – graag naar het studiocomplex aan de Oostkanaalweg in Ter Aar. Er waren ook vele fans naar de studio gekomen.  Bauer: “Het is mooi te merken, dat de mensen nog altijd mijn muziek waarderen, en dat RTV Hollands Midden mij altijd heeft gedraaid.”

Het bezoek aan de studio was ook live te volgen via Facebook, “Ik ben wel gewend om te ‘vloggen’ maar tijdens een radio interview live op Facebook is weer een nieuwe ervaring”, aldus de goedlachse zanger. Na afloop nam de zanger nog even de tijd om met de aanwezige fans op de foto te gaan.