Finalisten ondernemersverkiezing bekend

Nieuwkoop – De drie finalisten in de verkiezing Ondernemer van het jaar zijn bekend. Het gaat om ABS Van der Weijden/Bosch Car Service Nieuwkoop, Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid en H.K.A.

De organisatie van de verkiezing “ondernemer van het jaar” is in volle gang. Er waren maar liefst 54 ondernemingen aangemeld voor de felbegeerde titel. De jury heeft vervolgens een moeilijke beslissing moeten nemen om de 10 beste ondernemingen te kiezen uit de ingevulde vragenlijsten. Deze 10 ondernemingen zijn bezocht en daarvan resten nu dus de 3 finalisten.

Om te weten wie de winnende ondernemer wordt, moeten we wachten tot 14 maart. Dan komt ondernemend Nieuwkoop tijdens de jaarlijkse feestavond bijeen bij Maritiem Menken in Papenveer. Na een presentatie van de finalisten wordt via een algemene stemming de winnaar gekozen. Burgemeester Buijserd reikt dan de trofee uit.

Voor de achtste keer organiseert de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (V.O.N.) de verkiezing “ondernemer van het jaar”. Eerdere winnaars zijn: Coöp Rehorst, Van der Hoorn Orchideeën, H.W. van der Peet, Grofsmederij Nieuwkoop, Rosa Underwear, De Haan Petfood en Thijs Standbouw.

De verkiezing is mede mogelijk gemaakt door: Kroes en Partners / Rabobank Groene Hart Noord / Intratuin Ter Aar / Lumi Parts / Lansigt Accountants en Belastingadviseurs / VMD Koster verzekeringsgroep / Gemeente Nieuwkoop / Thijs Standbouw / Menken Martitiem