Films oktober in Filmhuis Kaleidoskoop

Nieuwkoop – In Theater Kaleidoskoop worden in oktober drie films vertoond.

The cast van Tulipani

Op vrijdagavond 12 oktober wordt de film ‘The Post’ vertoond, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De met Oscars (voor beste film/beste hoofdrol) genomineerde Amerikaanse dramafilm uit 2017 werd geregisseerd door Steven Spielberg. De film focust zich op de rol van Katharine Graham en Ben Bradlee in het aan het licht brengen van de Pentagon Papers in 1971. De hoofdrollen worden vertolkt door Merel Streep en Tom Hanks.

Op donderdagavond 18 oktober staat er een komisch drama op het programma: de film ‘Tulipani’. De film gaat over een romantische Zeeuwse boer, die na de watersnoodramp van 1953 zo snel mogelijk uit Nederland wil vertrekken. Hij komt terecht in Italië waar hij tulpen gaat kweken en uitgroeit tot een legende. Dertig jaar later gaat een politieman op zoek naar de ware toedracht achter zijn verhaal. Een sfeervolle film met mooie beelden. Regie: Mike van Diem. In de hoofdrol Gijs Naber.

High tea en film

Op zondagmiddag 28 oktober iets heel anders: de feelgoodfilm ‘No Reservations’, een romantisch drama met daarna een heerlijke High Tea in restaurant Kaleidoskoop.

Filminhoud: Chef-kok Martha (gespeeld door Catherine Zeta-Jones) is een vastberaden serieuze vrouw. Haar leven draait alleen maar om haar werk in het restaurant. Na een dodelijk ongeval van haar zus krijgt ze de zorgtaak over haar nichtje. De komst van de nieuwe sous-chef Nick (Aaron Eckhart), haar tegenpool, brengt veel geruzie in de keuken. Er komen lekkere gerechten langs, die doen verlangen naar de high tea nà de film.

(Deze middag gaat door bij minimaal 20 reserveringen.)

Kaartjes zijn te reserveren via www.theater-kaleidoskoop.nl Ook te koop op maandagmiddag tussen 13.00-15.00 in het restaurant van Theater Kaleidoskoop. Voor de film + high tea is reserveren verplicht!