Film kijken in Kaleidoskoop

Nieuwkoop – Op vrijdagavond 10 mei wordt de film ‘Stan & Ollie’ vertoond. Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van ’s werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy.

Steve Coogan en John C. Reily hebben de eer de rollen van deze legendarische iconen te mogen vertolken. Een heerlijke film met veel drama, maar waarin ook veel te lachen valt. Op donderdagavond 16 mei de film ‘The Favourite’. De film is een schitterend kostuumdrama dat zich afspeelt aan het Engelse hof van de 18e eeuw. Het is pruikentijd en de mannen gedragen zich als opgedofte fatjes. De vrouwen daarentegen gaan ongekend met elkaar op de vuist en laten hun tanden zien. Hoofdrolspeelster Olivia Colman
kreeg een Oscar voor beste vrouwelijke actrice. Op dinsdagmiddag 28 mei wordt de film ‘The Zookeeper’s Wife’ gedraaid. De film vertelt het waargebeurde verhaal van de Poolse dierenverzorgers Antonina en Jan Zabinski van de dierentuin van Warschau tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zij redden honderden joden uit de handen van de nazi’s. Een indrukwekkend drama.

Aanvang middagfilm 14:00 uur (kaartje € 7,50 euro, incl. koffie/thee in de pauze) , avondfilms 20:15 uur (kaartje: € 7,50 euro).

Kaartjes zijn te reserveren via www.theater-kaleidoskoop.nl of te koop op maandagmiddag tussen 13:00 en 15:00 uur aan de kassa van Kaleidoskoop, De Verbinding 2, Nieuwkoop.