Feestweekend Noorden 2018

Noorden – De Feestweekend Noorden is dit jaar van 7 t/m 10 juni.

Donderdagavond begint het gezellige weekend rond 18:00 uur met een beachvolleybal competitie voor de jeugd (8 t/m 15 jaar). Rond 20:00 uur zal de feesttent zich weer vullen met fanatieke bingo fans. Een kaartje voor 10 rondes kost €17,50. De hoofdprijs is een waardebonpakket van lokale ondernemers t.w.v. €300,-.
Vrijdagavond is het tijd voor de bedrijvenvolleybal en aansluitend zal er een feestavond in de tent zijn. De band ‘Sitting on the Duck’ zal optreden vanaf 21:00 uur.
Zaterdag 9 juni wordt een drukke dag! Er wordt gevolleybald, zoals ieder jaar weer zeer succesvol. Voor de kinderen wordt er een kinderfeestje georganiseerd met een piratenthema en kinderen kunnen geschminkt worden. Ook is er op zaterdag en zondag een ‘Noordens Kampioenschap’ Hardschieten, waar iedereen aan mee mag doen. Dit jaar zal er een vernieuwd foodplein zijn, waar o.a. heerlijke broodjes hamburger, döner en beenham worden verkocht. De zaterdag wordt afgesloten met ‘De derde helft’, waar DJ Andrea Degas, Marco Kraats en DJ Menzoo voor een gezellig feestje gaan zorgen.
Zondag start de dag met het vervolg op het beachvolleybal toernooi. Vanaf 09:30 uur kunnen de liefhebbers zich weer inschrijven voor de fietstocht. De kosten bedragen hiervoor €3,-. Clown Cees is ook van de partij en om 13:00 uur brengt hij een vrolijke show.
Daarna is het tijd voor de ‘Noordense Nazit’ en om het mooie weekend af te sluiten wordt vanaf 17:00 uur nog een feestje gevierd met DJ Menzoo en DJ Joeri.
Wij hopen u allen te zien tijdens dit weekend, wat zal plaats vinden op het terrein van NSV’46. Meer informatie op www.facebook.com/feestweekendnoorden of www.nsv46.nl