Even geen “Kale kenners”

Ter Aar – Vrijdagavond 16 december was de laatste uitzending van de Kale Kenners. Ditmaal was Chris Snatersen, hoofdtrainer van Sportief te gast in de studio. We vroegen hem onder anderen naar het ontstaan van het idee om trainer te worden, zijn ambities in dit vak, maar vooral over de prestaties van “zijn” Sportief.

De club uit Woerdense Verlaat is met maar liefst negen andere ploegen nog in een strijd verwikkeld om de tweede periode. Bepalend zal worden hoe de ploeg uit de winterstop gaat komen. Dat gaat duidelijk worden op de laatste zaterdag van januari.

img-20161216-wa0003

Hiermee is direct de reden genoemd dat De Kenners even een klein reces gaan inbouwen tot 13 januari om zich weer op te laden voor de tweede seizoenshelft. Dan wordt ook duidelijk in hoeverre de trainerscarrousel gevolgen heeft gehad voor de Nieuwkoopse georiënteerde clubs.

De Kale Kenners wensen hun vaste schare luisteraars prettige feestdagen en een goed, sportief, maar bovenal gezond 2017. Zij keren terug op vrijdagavond 13 januari om 19.00 uur op RTV Hollands Midden.