Eremetaal voor Special Olympic Golfers

Nieuwveen – Twee gouden, een zilveren en een bronzen medaille waren voor golfkampioenen van Golf Liemeer. Behaald tijdens de Special Olympics.

De Special Olympics (voor mensen met een verstandelijke beperking) werden de afgelopen dagen gehouden in het oosten van Nederland. In de aanwezigheid van circa 2.000 sporters in het voetbalstadion in Doetinchem was er een openingsceremonie met het ontsteken van het Olympische vuur, het zingen van het Wilhelmus, een openingswoord door de minister en een heus artiestengala met als hoogtepunt optreden van Gerard Joling.

Een aantal golfkampioenen van Golf Liemeer was present en deed van zich spreken. Er was goud voor: Lotte Janssen (op de foto) en voor Kevin Rosema. Zilver voor : Joaquin Rosema (op de foto) en Brons voor Christine van der Ziel. Geen medaille maar wel een vierde plaats was er voor Wim Passchier en Valentijn Scholma wist een vijfde plaats te behalen. Dit allemaal verspreid over verschillende Divisions (mate van verstandelijke beperking)

Veel vrolijke gezichten, een geweldige sfeer, glunderende winnaars en trotse ouders en begeleiders.