Er zijn nog kaarten voor The Hutspot

Nieuwkoop – Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor de show On The Move van The Comedy Orchestra The Hutspot op zaterdagavond 24 maart in Theater Kaleidoskoop.

On The Move is geen cabaret, geen muziek en geen circus, maar eigenlijk van alles een beetje. Het is een combinatie van muzikale muzikale hoogstandjes, geweldige vondsten, hilarische verhalen en een enorm positieve energie.
Goed voor oog en oor, maar ook voor de lachspieren, want het wordt een vrolijke boel in Kaleidoskoop als The Hutspot binnen is.

Comedy Orchestra The Hutspot speelt in binnen en buitenland en altijd voor enthousiast publiek. De band werd eind 2013 opgericht door theatermaker, muzikant en (film)acteur Bart de Rijk (bekend van o.a. New Kids, Alles mag en verschillende TV commercials). Samen met Maartje Simons, Marlon van Mook, Vincent Houdijk en Paul van den Oever dook hij wekelijks de repetitieruimte in. Daar transformeerde de groep van een leuk bandje naar een volwaardig orkest dat zelfgeschreven nummers combineert met comedy. Comedy Orchestra The Hutspot was geboren en een nieuwe muziekstijl werd ontwikkeld: GIPOJA. Een fijne combinatie van gipsy (Rosenberg trio), pop (Supertramp, Crowded House) en jazzmuziek (Chet Baker, Jumpin’Jive). In 2014 brachten zij hun eerste CD ‘ On the move..!’ uit en spelen ze met hun bijpassende theatrale show in binnen en buitenland. Van theaters, tot festivals en van tuinen tot huiskamers. Een tweede CD is onderweg.

Wie er zaterdag 24 maart bij wil zijn kan kaarten bestellen op                              www.theater-kaleidoskoop.nl of op maandag (alleen 19 maart nog) tussen 13 en 15 uur)