Eindelijk levenslied voor Lenie Gerrits

Lenie Gerrits houdt van het levenslied. Desondanks is het alweer een tijdje geleden dat hij een écht levenslied uitbracht. Zijn vorige single ‘Sta niet achteraan’ was bijvoorbeeld een liedje met humor. De nieuwe single ‘Als je gaat, lieveling’ is een typisch levenslied.
‘Als je gaat, lieveling’ bevat een droevige tekst, maar aan de andere kant komen ook de fijne momenten erin voor. “Ik vind het een mooi verhaal”, aldus Lenie. Het is een levensverhaal en daarom brengt hij zijn nieuwe single met trots uit. “Het is weer een onvervalst levenslied, met een lach en een traan.”, vertelt de blije zanger.

lenie_gerrits

“Ik hou van levensliederen”, onthult de Rolleman, zoals Lenie Gerrits ook wel wordt genoemd. Veel van zijn singles gaan over het woonwagenpark of bevatten een knipoog. Omdat Lenie zijn hart bij het levenslied ligt, was het weer hoog tijd voor een echt onvervalst levenslied. Een sentimenteel lied dat over de schaduwzijde van het leven gaat, maar in ‘Als je gaat, lieveling’ komt ook de leuke kant naar voren.