EigenWijs presenteert Hairspray

Nieuwkoop / Alphen aan den Rijn – Musicalgroep EigenWijs Nieuwkoop maakt zich op voor de eindmusical. Alle eigenwijze leden van 4 tot 21 jaar zijn hard aan het repeteren om zaterdag 16 juni en zondag 17 juni Hairspray op te voeren.

Hairspray doet je in de sixties belanden: Veel muziek, veel dans en heel veel haar. De muziek is swingend, het verhaal hartverwarmend en de dansen zijn hipper dan hip. Deze feel good familiemusical moet je gezien hebben!

Het verhaal: Tresi Tielemans droomt ervan om mee te zingen en dansen in dé gave tv show: ‘De Carly Parly show’. Haar ouders vinden dit absoluut geen goed plan maar de uitgesproken, lieve en vooral gekke Tresi is eigenwijs en laat zich door niemand tegenhouden. Als Carly langs de scholen gaat valt Tresi hem gelijk op, juist omdat zij anders dan anders is en vraagt haar auditie te komen doen. Dat wordt niet door iedereen gewaardeerd! Zal Tresi ooit in het tv-spektakel terecht komen?

Op 16 en 17 juni kan jet het hele verhaal zien, gepresenteerd door Eigenwijs in het Alphense Theater Castellum.

Kaartverkoop via: https://theatercastellum.nl/s69327/Eigenwijs_Musicalgroep_Nieuwkoop_HAIRSPRAY   Meer info: www.musicalgroep-eigenwijs.nl