EigenWijs met “Durf te dromen!”

Jeugdleden van musicalvereniging Eigen Wijs (5 tot 17 jaar) presenteren een sprookjesachtige familieproductie die je niet mag missen: Durf te dromen!

eigenwijs

Onder professionele begeleiding van Anouk de Pater en Tabitha Bolwijn zijn alle kinderen nu nog druk aan het repeteren om op 10 en 11 juni een volwaardige show neer te zetten. De allerkleinsten staan als schattige elfjes op het podium, maar hebben een grote bijdrage aan de musical.

Na de show is er een Meet & Greet met de hoofdrolspelers

Durf te dromen!
De 11-jarige Pip moet niks meer hebben van oma’s fantasierijke verhalen over een betoverende wereld, waar echte trollen en elfjes leven. Totdat ze er plotseling zelf midden in belandt…

Daar waar het, ooit zo glorieuze, elfenrijk haar macht dreigt te verliezen aan de meedogenloze trollen en het magische elfenstof op dreigt te gaan, ligt een belangrijke rol voor de eigenwijze Pip en oma klaar. Samen moeten zij ervoor zorgen dat fantasie niet verloren gaat!

Laat je meevoeren met dit sprookjesachtig avontuur voor het hele gezin, waarin dromen werkelijkheid worden… Durf te dromen!

Meer informatie: http://www.eigenwijs.tv
Direct reserveren: https://theatercastellum.nl