Eensgezind timmert aan de weg

Nieuwkoop – Via de nieuwsbrief “Nieuwsflits” laat muziekvereniging Eensgezind weten wat er allemaal bij deze club gebeurt.

De Fuikenlichters hebben momenteel meer optredens dan voorgaande jaren. Ze waren oa bij IPSE de Bruggen op een groep en op het Lindenplein in Ter Aar tijdens Luilak. Daarnaast was er een aantal traditionele optredens zoals Koningsdag en de bijbehorende serenades voor de gedecoreerden.
Maar er komt ook nog heel wat aan:

Muziekfestijn 2 juni
Als eerste het Muziekfestijn, dit jaar iets minder groots opgezet dan vorig jaar, maar wel met een heel leuk en vol programma! Het publiek krijgt van allerlei soorten muziekinstrumenten iets moois te horen. Met als klapstuk de nieuwe viool-leerlingen die wij sinds deze maand bij onze vereniging hebben! Als je meespeelt is het supertof als er veel publiek is, kun je zelf niet spelen, kom dan in elk geval even langs. Vanaf 15.30 uur zijn de kaartjes te koop aan de zaal. Om 16.00 uur begint het eerste optreden.
Drummers op het plein 15 juni
Vorig jaar is voor het eerst in de geschiedenis met 7 drumstellen op het Reghthuysplein gespeeld! Dit was superleuk en daarom gaan we dit jaar weer iets met drummers op het plein organiseren. Dit optreden is gratis toegankelijk en daarom is het fijn als er zoveel mogelijk mensen komen kijken. Eensgezind zorgt natuurlijk wel dat de instrumentenpot klaar staat. Het begint om 19.00 uur en er worden twee sets gespeeld
Rommelmarkt 23 juni
Zaterdag 23 juni van 9.00 tot 13.00 uur is de jaarlijkse rommelmarkt en deze keer voor het eerst in Kaleidoskoop. Er is al wat rommel binnengebracht en dat mag men opslaan in de loods van Sanders op het industriepark. Mocht je nog rommel hebben of iemand weten die rommel heeft, laat het dan even weten aan Cees van der Voorn of John Boere. Als je bij de rommelmarkt wilt helpen, dan kun je dat ook laten weten aan John. Al op vrijdagavond 22 juni gaat men spullen klaarzetten en voor zaterdag zijn er nog verkopers en opruimers nodig. Cees: 0172-572244 John: 06-21838915.