Dubbele winst Partycentrum ‘t Trefpunt

Zevenhoven – Partycentrum ‘t Trefpunt is maandag 12 juni de grote lokale winnaar geworden in de verkiezing van het Leukste Restaurant.

trefpunt

Vlnr: (medewerkster) Amber Uijttewaal, Marion, (dochter) Renee en Wil van der Meer

In een goed gevulde en sfeervolle Studio’s Aalsmeer zijn maandag de winnaars bij de 5e editie van de Verkiezing van het Leukste Restaurant bekend gemaakt en feestelijk gehuldigd.

Zo’n 500 restauranthouders waren naar Aalsmeer gekomen om te netwerken, te vernemen welke uitblinkers met de waardevolle titels naar huis zouden gaan en uiteindelijk feest te vieren tijdens de spetterende afterparty.

Dubbele winst

Er zijn flink wat gemeentewinnaars bekend gemaakt. In de gemeente Nieuwkoop ging Partycentrum ‘t Trefpunt met beide prijzen naar huis, want men was èn de winnaar met het hoogste gemiddelde cijfer èn de winnaar met de meeste stemmen. Wil en Marion van der Meer van het Partycentrum waren dan ook supertrots.

In de eerste stemronde (tot 8 mei) konden stemmers 4 rapportcijfers (cijfer tussen 1 en 10) geven voor: sfeer, medewerkers gezelligheid, prijs-/kwaliteitsverhouding en persoonlijke benadering. Na 8 mei werd ook nog een meting gedaan inzake de meeste stemmen.

Partycentrum ‘t Trefpunt behaalde 9.25 en dat was zelfs goed voor een Silver Award. Ook kreeg ‘t Trefpunt de meeste stemmen. De Ruygeborch Hoeve en De Mandarin (beide uit de kern Nieuwkoop) werden tweede en derde.

Wie met deze winnaar wil kennismaken kan terecht bij het Partycentrum dat gevestigd is aan de S. van Drielstraat te Zevenhoven.