DSS opent cultureel seizoen

Aarlanderveen – In Studio Oosterman opent DSS op zondag 23 september het nieuwe seizoen koffieconcerten van Stichting Muziek uit ‘t Hart.

Traditiegetrouw wordt het seizoen geopend door het fanfare-orkest van muziekvereniging Door Samenwerking Sterk uit Aarlanderveen.

Het fanfare-orkest staat onder de muzikale leiding van Danny Oosterman en brengt een afwisselend programma. Van het traditionele Amerikaanse Shenandoah en de populaire Ierse melodie Irish tune from county Derry: Londonderry air, die in de volksmond beter bekend is als Oh Danny Boy, tot het klassieke Si j’étais roi van Adolphe Adam en het originele fanfarewerk Fanfare d’honneur van Paul Gilson uit 1887. DSS laat wederom horen dat het van alle muzikale markten thuis is. Het jazzy A tribute to Lionel, waarin een solorol op vibrafoon is weggelegd voor David Kuijken, maakt het brede muzikale plaatje compleet. Naast het fanfare-orkest zal ook een koperensemble van DSS zich laten horen. Kortom, het belooft een waardige opening van het nieuwe culturele seizoen te worden!

Het koffieconcert begint om 12.00 uur in Studio Oosterman aan het Noordeinde 62 te Aarlanderveen. De toegang is gratis. Meer informatie over de organiserende stichting Muziek uit ‘t Hart is te vinden op www.muziekuithethart.nl en op www.facebook.com/muziekuitthart