Drukke tijden voor muziekvereniging DSS

Aarlanderveen – Het is een drukke periode voor de leden en vrijwilligers van muziekvereniging DSS. Op 28 en 29 oktober en later op 5 november is men actief.

DSS

Veiling

Op 28 oktober, na jaren van afwezigheid, houdt DSS weer een veiling. Waren het vroeger  vooral goederen die per opbod verkocht werden, op deze nieuwe veiling wil men vooral diensten aanbieden. Dat zijn diensten die eigen leden en vrienden leveren, maar ook diverse bedrijven, die DSS een warm hart toedragen dragen een steentje bij.

Een kleine greep uit de reeds beschikbaar gestelde diensten:  2 x Para gliden (tandemsprong) boven Aarlanderveen; 1 x Duikclinic voor 2 personen incl materiaal; 1 x coachingssessie – “Hoe overleef je je collega”; 1 x backstage bij jeugdjournaal en 20.00 journaal; 1 x compositie voor orkest naar keuze; 1 x Ontwerp illustratie/logo of schilderij; 2 x kerstklanken op de kerstborrel van uw bedrijf; Voor 2 personen onbeperkt winterkost eten; 1 x arrangement Zoet Water; Ballonvaart voor 2 personen; surprises maken; Auto’s wassen en nog veel meer ….

De veiling begint 28 oktober om 20.00 uur en iedereen wordt in het Dorpshuis van Aarlanderveen ontvangen met een kopje koffie en vlaai.

Try Out 1

Een dag later, op zondag 29 oktober, geeft het fanfareorkest van DSS om 14.00 uur een concert in Het Parktheater te Alphen aan den Rijn. Dat is bedoeld als voorbereiding op het concours in Enschede op 12 november. Naast DSS zal ook Het Castellumkoor optreden. Soliste bij DSS is sopraan Fenna Ograjensek. Kaarten a 15 euro verkrijgbaar aan de kassa of te reserveren via info@doorsamenwerkingsterk.nl

Try Out 2
Op zondag 5 november is om 14.30 uur opnieuw een concert in Het Parktheater te Alphen aan den Rijn ter voorbereiding op het concours in Enschede op 12 november. Naast DSS zal ook Accordeonensemble Opus2 optreden. Soliste bij DSS is sopraan Fenna Ograjensek.

Kaarten a 15 euro verkrijgbaar aan de kassa of te reserveren via info@doorsamenwerkingsterk.nl