Droom komt uit voor Marco de Hollander

Marco de Hollander gaat 25 mei een muzikaal hoogtepunt meemaken in zijn carrière. Tijdens zijn tweede editie van ‘Live in Concert’ in Theater Castellum te Alphen aan den Rijn gaat hij namelijk een wens in vervulling zien komen. ‘Op mijn bucketlist staat al jaren, een idee, om een duet met iemand te zingen, een persoon die misschien wel de grootste Nederlandstalige artiest ooit is geweest, die de hele wereld overgaat met zijn muziek, en met deze persoon mag ik in duet’ vertelt Marco trots.

Toch weet de populaire volkszanger de kaken stijf op elkaar te houden. ‘Het is en blijft een grote surprise voor mijn fans, en vrijdagavond 25 mei, zullen zij het mee gaan beleven’.

Marco pakt flink uit tijdens zijn concert. Maar liefst vier muzikale gasten zullen voorbijkomen in zijn avondvullende show in het theater. “Vorig jaar was het al bijzonder, maar dit jaar hebben we met het team er nog eens een flinke schep bovenop gegooid. De fans zullen een onvergetelijke avond gaan beleven” vult Marco aan. “De kaartverkoop is fantastisch. Het theater zal sjokvol zitten met liefhebbers van het Nederlandse lied en de grote schare Marco de Hollander fans.

De laatste kaarten voor 25 mei bestel je via www.marcodehollander.nl