Drie keer politiek debat

Nieuwkoop – De politie partijen die 21 maart meedoen aan de verkiezingen gaan drie keer met elkaar in debat. Woensdag 28 februari (vanavond) is het eerste debat om 20.00 uur in De Vlinder (Ter Aar) en het gaat over ondernemen en duurzaamheid.

RTVLokaal en RTV Hollands Midden organiseren deze debatten en naast de politieke partijen, is ook publiek welkom. De entree is gratis en dat geldt ook voor het eerste kopje koffie of thee. In het eerste uur mogen de partijen met elkaar in debat over het onderwerp: Ondernemen in de gemeente Nieuwkoop. Het zal ongetwijfeld even over de onthullingen omtrent de Intratuin-locatie en mogelijk bouw van supermarkten gaan. Het gaat echter ook over andere winkelgebieden, bedrijventerreinen, de VON en het ondernemersloket. Als afsluiting van het eerste uur is er voor drie partijen een “vragenvuur”.

Na de pauze is woensdag 28 februari het onderwerp Duurzaamheid aan de beurt. Na deze tweede rond volgt wederom een “vragenvuur” voor de partijen die nog niet aan de beurt zijn geweest.

Het publiek kan actief meedoen, het debat wordt geleid door Joep Derksen en Peter Vos.

Op 7 en 13 maart volgen nog debatten in Nieuwkoop en Zevenhoven.