Dorpsstraatfeest Nieuwveen 29 juni

Nieuwveen – De dertigste editie van het Nieuwveense Dorpsstraatfeest wordt gehouden op vrijdag 29 juni.

De organisatie heeft dit jaar als thema “Jong Talent” gekozen en men is trots dat, mede dankzij de sponsors en in samenwerking met de plaatselijke tennis en voetbal drie grote namen present willen zijn. Tussen 16.30 en 18.00 uur komen voormalig prof tennisser Paul Haarhuis en freestyle voetballers Nelson de Kok en Maarten Luit clinics geven.

Bij het grote podium laat jong talent van Crescendo’s jeugdorkest van zich horen en Inge Pieterse laat zien wat haar jong talent op het gebied van Hiphop Dance kan.

Maar ook The Moonlight  Stars, De Vrienden van het Levenslied zijn aanwezig. Michael Hoogervorst neemt muzikaal talent mee uit zijn gitaarschool. Diverse verenigingen uit het dorp zijn present in een kraam, lokale ondernemers en van ver daarbuiten zorgen voor een gezellige braderie waar je van alles kan kopen en natuurlijk heerlijk kunt eten en drinken. De markt begint om 15.00 uur en eindigt om 21.00 uur.

Vanaf die tijd begint het avondprogramma en betreedt de Guus Bok Band het podium om er tot in de late uurtjes een feest van te maken.

Voor meer informatie over het volledige programma en voor het inschrijven voor een gratis kraam kun je terecht op de website www.dorpsstraatfeest-nieuwveen.nl of op Facebook.