Django Wagner geeft zijn grote concert

Op maandag 10 juni aanstaande (2e pinksterdag, om 14.15 uur !) geeft Django samen met zijn orkest voor het eerst een groot theaterconcert in een van de mooiste theaters van Nederland, het Circustheater Scheveningen.


Er zijn artiesten, die in het rijke bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten, die met heel veel gevoel kunnen zingen. Zij verstaan de kunst om emotie toe te voegen. Django Wagner combineert het beste van deze twee werelden. Er werd dan ook van alle kanten geroepen om eens een concert te geven in een groot theater.
Er werd contact gezocht met theaterproducent Pieter van der Ploeg die meteen JA zei om Django in zijn serie Sterren aan Zee een groot concert te laten geven. Een aantal jaren geleden bracht Pieter van der Ploeg Django Wagner, Peter Beense en Frans Duijs in deze concertserie Sterren aan Zee samen op de bühne. Dat resulteerde in een prachtig album “Echte vrienden”, uitgegeven bij Berk Music en daarna een gezamenlijk concert in AFAS Live.
‘Nu ga ik me helemaal geven voor deze werkelijk prachtige uitnodiging om dit grote concert te geven met mijn orkest in dit zo mooie, prachtige en sfeervolle theater’, aldus Django. Het is op 2e pinksterdag, dus iedereen is van harte uitgenodigd.
Vooraf en na afloop zal de bekende pianist Dennis de Bruijn ook alle hits van Django spelen op een grote concertvleugel!
Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.
Bij het bestellen van 2 toegangskaarten van dit geweldige concert geeft Berk Music een CD kado van Django Wagner! U kunt uw kaarten bestellen via www.musicoflife.ntk.nl
Voor kaarten kunt u ook bellen met de Theaterkassa op telefoonnummer 0900 9203
(€ 0,45 cpm.) De CD krijgt u overhandigd op de middag van het concert na afloop.