Digitale hulp met de DigiLijn van Bibliotheek Rijn en Venen

Regio – Leren computeren of hulp nodig bij digitale vragen?

Om de Corona periode goed door te komen start Bibliotheek Rijn en Venen de DigiLijn. De DigiLijn geeft telefonisch tips en hulp bij het ontdekken van de online wereld. Zo krijgt iedereen toegang tot de mogelijkheden van het internet. Door een bel-afspraak te maken met de DigiLijn kan iedereen die beter wil leren computeren elke dinsdag en donderdag tussen 11.00 uur en 13.00 uur telefonische hulp krijgen.
De DigiLijn helpt met videobellen, online shoppen en andere digitale zaken. Ook voor technische vragen en onafhankelijk aankoopadvies van digitale media kunnen mensen bij de DigiLijn terecht.
Afspraak maken Maak een bel-afspraak voor de DigiLijn via 0613140416 of mail naar digitaal@bibliotheekrijnenvenen. nl met naam, telefoonnummer en eventuele vraag. De bibliotheek zoekt vervolgens een geschikte Digitaalcoach om samen het internet te ontdekken.
Online lessen Wie wilt ontdekken wat er online allemaal te doen is, kan kijken naar online lessen van Bibliotheek Rijn en Venen. Via het Youtube kanaal van de DigiLijn zijn de online lessen over videobellen, online shoppen en social media op elk moment terug te kijken via: https://bit.ly/digilijn. Als online video’s bekijken lastig is, kan er een bel-afspraak gemaakt worden voor hulp.  Dit project is mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Oranje Fonds, in samenwerking met Participe, ’t Gilde en Triggr!