Denk Mee Cafés voor omgevingsvisie

Nieuwkoop – De gemeente Nieuwkoop organiseert in het kader van de omgevingsvisie twee Denk Mee Cafés over de toekomst van de gemeente.

Woensdag 13 november is al een eerste bijeenkomst. Volgende week 20 november de tweede.

Inwoners kunnen tijdens de avond gemakkelijk reageren op prikkelende stellingen via hun mobiele telefoon. Men kan aanschuiven bij één van de cafétafels waar concrete ideeën over het woningaanbod, de winkels, de natuur of de landbouw achtergelaten kunnen worden. De bijeenkomsten worden afgesloten met een creatieve samenvatting.

Kids Denk Mee Café

Speciaal voor kinderen tussen de 9 en 14 jaar organiseert de gemeente op beide data vanaf 16:30 uur ook een Kids Denk Mee Café. Met elkaar bedenken kinderen die mee doen in één middag een duurzaam plan voor de dorpen, sportclubs, het klimaat en de natuur in de gemeente. Opgeven (verplicht) kan alleen nog voor 20 november via omgevingsvisie@nieuwkoop.nl

Twee bijeenkomsten

Woensdagavond 13 November – Denk Mee Café over ons landschap

Locatie: Parola in Langeraar Tijd: 20:00 uur – 21:30 uur (inloop vanaf 19:30)
Over: natuur, land- en tuinbouw, klimaatverandering, bodemdaling, recreatie, water, planten en dieren, energie.

Woensdagavond 20 November – Denk Mee Café over onze dorpen

Locatie: Kaleidoskoop in Nieuwkoop

Tijd: 20:00 uur – 21:30 uur (inloop vanaf 19:30)
Over: het karakter van de verschillende dorpen, woningenbehoeften voor jongeren en senioren, groen op straat, evenementen, cultuurhistorie, toerisme, bedrijventerreinen, verenigingen, winkels en horeca, zorg, duurzaamheid.

Voor meer informatie over de omgevingsvisie kijkt u op: www.nieuwkoop.nl/omgevingsvisie