Denk Mee Café over ons landschap

Regio – Kom naar het Denk Mee Café en reageer via uw mobiele telefoon op prikkelende stellingen over de toekomst van de gemeente.

Hoe blijft de gemeente Nieuwkoop aantrekkelijk voor iedereen? Bekijk wat kinderen belangrijk vinden voor onze toekomst en luister naar de presentaties van inwoners die hun plannen en ideeën met u delen.
Schuif aan bij één van de cafétafels en schrijf of vertel uw concrete ideeën.
Denk Mee Café over ons landschap
Woensdagavond 13 november
20.00 uur – 21.30 uur (inloop vanaf 19.30)
Parola in Langeraar.
Heeft u hart voor onze boeren én voor onze natuur, maar vindt u ontwikkeling ook belangrijk? En wilt u bijdragen aan een positieve kijk op de toekomst van ons landschap? Denk mee over natuur, land- en tuinbouw, klimaatverandering, bodemdaling, recreatie, planten en dieren, water en energie.
Toekomstvisie: Wat hebben we tot nu toe gedaan en hoe zien de vervolgstappen eruit?
Dit voorjaar is de gemeente Nieuwkoop gestart met het opstellen van de omgevingsvisie. Ze hebben gesproken met inwoners, ondernemers, bezoekers en organisaties over wat zij belangrijk vinden in de dorpen en in de gemeente. In grote lijnen hebben ze opgehaald welke thema´s en uitdagingen ze met elkaar voor de toekomst zien en welke keuzes ze moeten maken. Wat ze hebben opgehaald is terug te lezen in het verslag dat u op hun website kunt downloaden. Uiteindelijk werkt de gemeente er samen toe naar een mooie omgevingsvisie voor de hele gemeente Nieuwkoop.