De Zevensprong zoekt vrijwilligers

Nieuwkoop – Stichting de Zevensprong te Nieuwkoop zoekt per direct handige vrijwilligers om op donderdagochtend te helpen in en om de boerderij van de stichting.

dezevensprongzoektvrijwilligers

Stichting de Zevensprong bestaat uit een prachtige boerderij aan de Noordenseweg 23 te Nieuwkoop, gelegen in het prachtige natuurgebied de Ruygeborg. Deze boerderij is omgevormd tot een multifunctioneel cultureel centrum. De doelen van deze stichting zijn o.a. het boerenlandleven uitdragen, beoefenen en genieten van kunst, lokaal en regionaal toerisme ondersteunen en sinds dit jaar ook een restaurant de Ruygeborgh Hoeve.

Iedere donderdagochtend zijn vrijwilligers bezig met klussen op de boerderij, verven, timmeren, tuinieren etc. Dit alles in een gezellige open sfeer en natuurlijk op zijn tijd een bakkie koffie.

Heb jij tijd en enthousiasme om wekelijks een ochtend samen met een groep vrijwilligers te klussen, dan is dit een mooie kans. Kom gerust eerst eens kijken op de donderdagochtend (9 tot 12:30 uur), bel voor informatie tel: 06-29501332 of 06-13201214 of bezoek de site van Stichting de Zevensprong.