De Marconisten geven concert

Leimuiden – Op zaterdag 28 maart a.s. organiseert Shantykoor ‘De Marconisten’ uit Leimuiden haar jaarlijkse concert voor liefhebbers, vrienden en belangstellenden van shanty- en zeemansliedjes !

Het is alweer voor de elfde keer in successie dat dit concert plaatsvindt, maar dit keer wel op een geheel nieuwe locatie, namelijk ‘De Spil’ in Kudelstaart.
Ook nu weer belooft het een feestelijke shanty-avond te worden met ruimte voor nieuwe zeemansliederen, maar ook voor verzoeknummers en natuurlijk nummers uit het reeds bestaande repertoire.
De zaal is open vanaf 19.30 uur, en het concert start om 20.15 uur. Het bestaat uit twee delen, met halverwege een pauze inclusief een tombola. Met de loten die tijdens de pauze verkocht worden, zijn mooie prijzen te winnen.
Het programma ziet er als volgt uit:
19.30 uur Zaal open
20.15 uur Opening en Welkom
20.20 – 21.00 uur 1ste deel Marconistenconcert
21.00 – 21.30 uur Pauze  /  Verkoop loten
21.30 – 22.15 uur 2de deel Marconisten concert, EN na afloop, Naborrelen en afhalen loterijprijzen. D
e toegangsprijs is € 10,00 p.p. incl. 1 kop koffie of thee,  voor aanvang van het concert. Toegangskaarten zijn te reserveren via telefoon of e-mail:
Telefonisch: 06 1394 5018
Per e-mail: bericht@shantykoordemarconisten.nl
Vrienden hebben op vertoon van hun lidmaatschapskaart gratis toegang voor 2 personen. Aanbevolen wordt om kaarten tijdig aan te vragen, zodat u zeker bent van een plek.
Tijdens het Marconisten concert zijn ook CD’s van Shantykoor ‘De Marconisten’ verkrijgbaar voor een bedrag van € 10,00 per CD, of € 15,00 voor twee CD’s.
‘De Marconisten’ hebben er zin in, en hopen vele toehoorders te mogen begroeten bij het toch elke keer weer unieke MARCONISTEN-CONCERT!