De laatste tien

Nieuwkoop – In de strijd van de Ondernemer van het jaar-verkiezing, zijn er nog tien genomineerden over. Het wordt spannend. Op woensdagavond 14 maart 2018 heeft de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop een feestelijke avond waarop de ondernemer van het jaar gekozen wordt. Voor de verkiezing van het jaar waren in totaal 54 bedrijven aangemeld.

De jury heeft op 22 januari tien bedrijven gekozen die door zijn naar de volgende ronde. Deze bedrijven worden in de komende tijd bezocht door juryleden: Paul Platen, Pieter Slootweg, Erik Markerink, John Kroes, Theo Agterof en Huib den Hollander. (zie foto)

Na hun bezoek worden uiteindelijk drie finalisten door de jury gekozen. Tijdens de verkiezingsavond op woensdag 14 maart wordt door de aanwezige ondernemers de “ondernemer van het jaar” gekozen.

Top Tien

– ABS van der Weijden/Bosch Car Service Nieuwkoop

– Aannemingsbedrijf van Wengerden en Visser BV

– Bakker & Vos, centrum voor bewegen en gezondheid

– Brood- en Banketbakkerij Tersteeg

– Burg Ter Aar BV

– De Sfeerstal

– H. Koeleman Bouw BV

– Hotel-Restaurant Zoetwater

– Loon- en Verhuurbedrijf Kempen BV (HKA)

– Slagerij Blonk

De verkiezing van het jaar wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsors: Kroes en Partners; Rabobank Groene Hart Noord; Intratuin Ter Aar; Lumi Parts; Lansigt Accountants en Belastingadviseurs; VMD Koster verzekeringsgroep; Gemeente Nieuwkoop; Thijs Standbouw en Menken Maritiem.