De komende weken in Theater Kaleidoskoop

Nieuwkoop – Zoals iedereen vast al heeft begrepen blijft Theater Kaleidoskoop helaas nog een paar weken langer gesloten.

De activiteiten die ze voor februari geprogrammeerd hadden staan worden uitgesteld, maar we hebben natuurlijk nog steeds een planning voor maart. En die is op dit moment als volgt:
Op 12 maart de film ‘April, May en June’, een Nederlandse dramafilm over drie zussen, een broer en een moeder die op sterven ligt. 23 maart staat de fi lm ‘De Beentjes van St. Hildegard’ op de rol, een komisch drama over het willen losbreken uit vastgeroeste patronen; en 26 maart is het eigenzinnige en bitterzoete verhaal over de zieke Milla en haar eerste grote liefde te zien in ‘Babyteeth’. Als laatste fi lm in maart draaien we ‘Emma’ op de 30e, een fi lm gebaseerd op het beroemde boek van Jane Austen. Deze programmering is ook weer onder voorbehoud, daarom nog even geen kaartverkoop. Zodra de kaarten beschikbaar zijn laten zij dat natuurlijk weten! Kijk op www.theater-kaleidoskoop.nl voor verdere informatie.