Cursus EHBO in Nieuwveen

Nieuwveen – Iedereen kan Eerste Hulp leren! U dus ook. Doe mee aan de cursus die binnenkort start.

Raad bestelt AED's

Soms bent u de enige aanwezige persoon bij een ongeluk; is het geen geruststellend idee als u dan weet hoe te handelen? Eerste Hulp kan bij de juiste handelingen immers levensreddend zijn!

EHBO vereniging Nieuwveen organiseert vanaf 22 februari een nieuwe EHBO basiscursus. De lessen worden gegeven volgens de nieuwste richtlijnen en exameneisen van het Oranje Kruis voor het Diploma Eerste Hulp, mét de aantekeningen voor Reanimatie/AED en Eerste Hulp aan Kinderen.

Maar u leert natuurlijk veel meer: hoe legt u iemand in een stabiele zijligging. Wat is Heimlich of Rautek. Hoe om te gaan met o.a. epilepsie, bewusteloosheid, brandwonden, bevriezing, tekenbeet, stroom.  Ook kleine ongevallen, zowel thuis als buiten, geven minder spanning als u weet hoe u de juiste handeling moet verrichten.

De cursus omvat 12 lessen en een examenavond. Deze lessen worden gegeven op woensdag van 20.00 tot 22.00 uur in Zalencentrum de Ringkant aan de Hazeweg 1 in Nieuwveen.

De kosten van de cursus zijn € 250,00. Dit is inclusief een zeer uitgebreid lespakket, examenkosten, koffie/thee.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden, neem dan contact op met Miranda van Heesewijk: tel: 0172-538891 of e-mail: secretariaat@EHBO-Nieuwveen.nl