CPO bouwen in Driekoppenland

Nieuwkoop – Ook in Woningbouwproject Driekoppenland in Noorden wordt gebouwd volgens Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Hierbij ontwerpt en bouwt een groep enthousiaste kavelkopers samen hun toekomstige woning.

Het is de derde wijk in de gemeente waar dit gebeurt. eerder al in De Verwondering in Nieuwveen en Vivero in Langeraar) Woensdag 28 maart startte de CPO-groep met een eerste overleg. Alexander Keizer van bureau Urbannerdam begeleidt de CPO-groep bij dit gezamenlijke bouwproces. Op blanco plattegronden schetsten de kavelkopers de meest ideale indeling van de woning. Samen met de nieuwe buren denken zij na over bijvoorbeeld extra investeren om de woning energiezuinig en duurzaam te bouwen. Ook is er samen een moodboard gemaakt. Daarop staan ideeën over verschillende gevels met bijvoorbeeld erkers. Ook staan er wensen op voor open haarden of grote puien aan de achterzijde.

Wilt u ook meedoen? Er zijn nog een paar CPO-kavels beschikbaar. Kijk voor meer informatie en de aanmeldingsprocedure voor CPO Driekoppenland op www.woneninnieuwkoop.nl/driekoppenland.