Corry Konings komt naar Nieuwkoop

Nieuwkoop – Corry Konings doet zaterdagavond 26 oktober haar opwachting op het SterrenGala 2019 in Sportcentrum Nieuwkoop.
Marco de Hollander die het evenement voor de tiende keer organiseert is super blij. “Corry is en blijft één van de grootste Nederlandstalige zangeressen van ons land, en al haar hits gaan we meezingen” vertelt hij trots.
Corry Konings start haar haar carrière als zangeres op 15-jarige leeftijd . In 1970,scoort ze als ‘Corry en de Rekels’ furore met het lied ‘Huilen is voor jou te laat’. Twee jaar nadien start ze een solo-carrière. Ze scoort hits met nummers als ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’ en ‘Jij weet toch wel wat liefde is’.
Inmiddels als zangeres van de Rekels kwam Corry met componist/ tekstschrijver en producer Pierre Kartner in de studio terecht en bracht de ene hit naar de andere: ‘Vaarwel ik zal geen traan meer om je laten’, ‘Rozen die bloeien’, ‘Huilen is voor jou te laat’ zijn allen hits van het eerste uur. Daarna kwam een periode van samenwerking met diverse producers met hits als; ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’, ‘Adios Amor’, ‘Mooi was die tijd’ en ‘Leven en laten leven’.
Vele jaren later is de lijst van liedjes enorm, meer dan 270 nummers heeft Corry inmiddels op haar naam staan.
Anno 2019 is Corry Konings nog steeds een vakvrouw en zal in een set van 30 minuten vele hits laten passeren. Met haar ongekend stemgeluid brengt ze u terug naar de tijd van weleer en de liedjes van nu.
Dit mag u niet missen. Samen met Jannes, Marco de Hollander, Henk Bernard, Marlane, Mart Hoogkamer en Johan Veugelers wordt dit een geweldige Hollandse meezingavond. Zaal open om 19.00 uur. Naast zitplaatsen, zijn er ook staan plaatsen beschikbaar. Kaarten zijn te bestellen via 0172604016.
Locatie: Sportcentrum Nieuwkoop, Nieuwveenseweg 39a, Nieuwkoop.