Coop Rehorst Supermarkt en Supergroot

Nieuwveen – Twaalf dagen moesten de klanten wachten voordat hun Coop supermarkt aan het Liemerhof weer openging. Maar het was de moeite waard. Vrijdag 12 januari opende opa/vader Paul met de (klein)dochters Marleen en Amber de vernieuwde en grotere supermarkt.

Vlnr: Marleen, Paul en Amber Rehorst knippen lint door.

Klokslag vijf uur sprak eigenaar Rob Rehorst de massaal toegestroomde klantenkring toe. Hij benadrukte de goede samenwerking van iedereen. Vooral die in mijn gezin, want het was best wel druk en dat hebben ze heel goed opgepakt. Sterker nog, volgende week begint mijn vrouw met haar eigen (yoga) onderneming. Ook alle medewerkers werden door Rob in het zonnetje gezet. ‘Ik heb de juiste mensen in een goed team. Bedankt!’ Ook vertelde Rob veel hartverwarmende reacties te hebben gehad tijdens de verbouwing. ‘Ik ben u zeer erkentelijk en zo dadelijk zal mijn vader Paul samen met onze dochters het lint doorknippen als officiële opening. Daarna nog wat vuurwerk en dan bent u van harte welkom in de winkel.’

Rob houdt openings-praatje voor de vernieuwde winkel

Daarna kwam er inderdaad nog een stevig vuurwerkshowtje en vervolgens in de file om naar binnen te gaan. Rob en echtgenote Odillia kregen veel felicitaties, cadeautjes en bloemen. Van klanten, collega-ondernemers en ook burgemeester Buijserd kwam even een kijkje nemen.

Odillia, Marco en Rob

Rob Rehorst is in zijn nopjes: ‘Door de naastgelegen winkelpanden bij de supermarkt te trekken konden we deze uitbreiding realiseren. Nieuwveen groeit en wij graag meegroeien. In amper 11 dagen is de winkel compleet gestript en voorzien van een nieuwe vloer en inrichting.
De winkel is 300 vierkante meter groter geworden en dat betekent een ruimere en meer overzichtelijke winkel. We kunnen nu echt een veel groter assortiment én diverse extra services aanbieden. Er is meer aandacht voor vers en er is dubbel zoveel plek voor biologische en glutenvrije producten.’
Een flink veranderde winkel en bij binnenkomst zie je dat meteen al. De kassa’s zijn wat naar links opgeschoven, omdat de slijterij er achter is gesitueerd. Bij die kassa’s is de meest rechtse kassa ook meteen een servicebalie met onder meer PostNL-pakketpunt, een oplaadpunt voor de ov-chipkaart en een geldautomaat.
Vertrouwd beeld bij binnenkomst is nog steeds links het poortje richting groente en fruithoek. Niet vergeten bij het passeren van het winkelpoortje de zelfscanner mee te nemen. Nog zo’n vernieuwing waarmee klanten eenvoudig en snel zelf hun boodschappen kunnen afrekenen.
Er werd vrijdag meteen al gebruik van gemaakt, maar ook genoten de klanten tijdens het boodschappen doen van een lekker hapje en drankje.

Familie Rehorst: Marian, Paul, Marleen, Amber, Rob en Odillia