Competitie gaat weer van start! (3)

Nieuwveen / Ter Aar – In de zondagcompetitie gaan Nicolaas Boys en Altior morgen ook van start.

NSV46-Sportief - verkleind  41

Nicolaas Boys redde afgelopen seizoen het vege lijf via de nacompetitie, dit jaar hoopt men lekker in de middenmoot mee te kunnen draaien. Met het vertrek van goalie Verlooij en spits Niels Verhaar heeft coach Ludo Pistorius en zijn formatie aan kwaliteit ingeboet, daar staat de komst van een paar veelbelovende jeugdspelers tegenover.

Zondag ontmoet het in eigen huis ASC uit Oegstgeest, dat evenals Nicolaas Boys grote moeite had om zich in de derde  klasse te handhaven. Dus eigenlijk al een goede graadmeter hoe beide teams ervoor staan. De voorbereiding bij de Nieuwveners was wat wisselvallig, maar daar heeft zo’n beetje elke vereniging last van gehad. De eerste klap is een daalder waard en dat Pistorius zijn mannen ongetwijfeld gaan meegeven.

Altior kon het verleden jaar niet bolwerken in de derde klasse en gaat het aankomend seizoen dus een treetje lager proberen. Nou ja, proberen, Jan Wouters kennende zal hij het verloren terrein zo snel mogelijk weer goed willen maken.  Geen naïeve gedachte want zijn selectie is niet alleen in de breedte  sterker geworden, maar enkele spelers waaronder Marco Pellegrom zijn absoluut van meerwaarde.

in de  uitwedstrijd in Wateringse Veld tegen SVH moet voor de Langeraarse formatie eer te behalen zijn.  In de beker verloor SVH van Stompwijk (0-9) en GSC Esdo (2-6) en won het alleen met 2-1 van Escamp hsv. Een super gemotiveerd Altior, en waarom zou het dat niet zijn, dicht ik een driepunter toe!