CDA trapt af voor campagne

Nieuwkoop – Niet op een boerenerf of tuinderij, maar in de kroeg was dit weekend de aftrap van de CDA verkiezingscampagne.

Vlnr: Jamiel Arens (campagneleider), Hans Disch (voorzitter), Antoinette Ingwersen (nr 2), Kees Egberts (nr 1), verder de kandidaat raadsleden Henk Bakker en Oana Popa.

In café ‘t Leeuwtje in Noorden kwamen zaterdagmiddag diverse CDA’ers bijeen voor de officiële aftrap van de verkiezingscampagne. Op 21 maart zijn dit jaar de gemeenteraadsverkiezingen en als vanzelfsprekend is het CDA in Nieuwkoop van de partij. Kees Egberts is lijsttrekker en hij hield de aanwezigen in ‘t Leeuwtje voor om er “helemaal voor te gaan”.

‘Ik ben trots op een mooi en vernieuwd CDA-team. We gaan ons uiterste best doen om meer zetels te behalen dan de vier die we nu hebben. We hebben een lange lijst met kandidaten en velen willen ook daadwerkelijk een actieve rol spelen. Het verkiezingsprogramma is geschreven en dat gaan we vanaf nu ook bij de inwoners brengen. Er is al veel voorbereidend werk gedaan, nu moeten we dat gaan verzilveren. Als team, maar ook als individu moeten we laten zien waar het CDA voor staat.’

Ook partijvoorzitter Hans Disch wenste alle kandidaten veel succes en sprak lovende woorden naar het campagneteam.