Burgemeester te gast in Met Open Blik

Aanstaande woensdagavond vanaf 19.00 uur is er de laatste Met Open Blik van 2019 te beluisteren op RTV Hollands Midden. Een bijzondere uitzending mogen we dit wel noemen. In dit programma worden prominente inwoners en vrijwilligers in de spotlights gezet. Dit keer is scheidend burgemeester Buijserd bij de heren te gast.

Sinds 17 december 2007 is Frans Buijserd officieel burgemeester van de gemeente Nieuwkoop. De CDA-politicus vervulde die taak eerder ruim vier jaar in de gemeente Aalburg. zijn loopbaan begon in zijn geboorteplaats Apeldoorn, waarin hij in 1981 benoemd werd tot gemeenteraadslid.   Vanaf 1980 tot 1998 heeft hij het raadslidmaatschap gecombineerd met de wethouderspost van ruimtelijke ontwikkeling.

Uiteraard zijn wij benieuwd hoe hij terug kijkt op twaalf jaar burgemeesterschap van de gemeente Nieuwkoop. Wat is er allemaal veranderd in deze tijd? Waarop is hij het meest trots en wat ligt er in de toekomst allemaal nog in het verschiet, zowel persoonlijk als voor de gemeente? Wij hopen in dit uur antwoorden te krijgen op deze vragen.

Dit programma is te beluisteren via RTV Hollands Midden, te vinden op 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel voor inwoners van de gemeente Nieuwkoop, ZIGGO DTV abonnees kanaal 43 (kabelkrant) en kanaal 918 (radiokanaal) Tevens is alles te volgen via de website www.rtvhollandsmidden.nl

(Foto: Uitreiking vrijwilligersspeld van de gemeente Nieuwkoop aan Adrie van Lith tijdens de Sportverkiezingen op 15 maart 2019)

(Bron: 0172SPORT)

 

Meer over: , ,