Brusjestrainingen bij het CJG

Nieuwkoop – Het CJG organiseert trainingen en bijeenkomsten zoals de brusjestraining. Brusjes zijn broertjes en zusjes van kinderen met een beperking.

Vind je het soms best lastig als je broer of zus ‘anders’ is? Tijdens de bijeenkomsten praten de deelnemers met elkaar en wisselen ze tips uit over het omgaan met een broer of zus met een beperking. Voor de deelnemers is het fijn om herkenning te vinden bij elkaar. Deze groep is nog niet gestart. Bij voldoende aanmeldingen wordt een datum gepland. Interesse? Geef je op via cjg@nieuwkoop.nl
Trainingsaanbod
Het CJG probeert de lezingen en trainingen zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij de lokale behoefte. Wat speelt er in de gemeente of wat is landelijk een belangrijk thema? Ook vraagt het CJG inwoners om mee te denken over het trainingsaanbod. Heeft u of heb jij een idee of suggestie voor een training? Neem dan contact op met het CJG via de website www.cjgnieuwkoop.nl of stuur een mail naar cjg@nieuwkoop.nl.

Het CJG is er voor jong en oud,Of u nu jong of oud bent, kind, ouder, verzorger, opa of oma. U kunt,bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) kosteloos advies krijgen,over het opvoeden en opgroeien van kinderen in alle leeftijden.