‘Broken’ – een Ierse trilogie

Nieuwkoop – Afgelopen jaar was voor O’DREAMS op z’n zachts gezegd een bewogen theaterseizoen. Het muzikale trio is echter weer compleet en staat 26 oktober in Theater Kaleidoskoop.

Bandlid Ed Veltrop viel ruim een jaar geleden tijdens de soundcheck voor een van de voorstellingen van het podium. Het resultaat: een gecompliceerde breuk van zijn schouderkom. Resterende voorstellingen van de theatertour ‘An Irish Crossroads’ moesten worden gecanceld en daarna werd het stil. De pianist/accordeonist werd geopereerd en moest langdurig werken aan herstel. Toch kroop hij alweer verrassend snel achter de toetsen en hing hij weer de accordeon om zijn schouders.

Na een klein jaar is O’DREAMS weer helemaal terug in de Nederlandse theaters. En hoe! Geïnspireerd door de onfortuinlijke val schreef het drietal een compleet nieuwe muziektheatervoorstelling met de toepasselijke titel ‘Broken’. Met parels van bekende en onbekende Ierse songs en de persoonlijke verhalen van drie muzikanten tijdens hun rondreis door Ierland. Een ‘must see’ voor fans van Ierse muziek en Ierland, een aangename verrassing voor liefhebbers van prachtige songs en boeiende verhalen. De voorstelling is te zien en te horen op 26 oktober 2018 in theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop. Kaarten zijn te bestellen op www.theater-kaleidoskoop.nl.