Bridgecursus voor beginners

Nieuwkoop / Ter Aar – Bridge, de beste investering voor je oude dag. Al heel veel bridgers die alleen kwamen te staan hebben in het bridge heel veel afleiding gevonden. Maar dat niet alleen,  sommigen zijn ook een nieuwe relatie begonnen na het verlies van een dierbare.

Kaarten-2

Ter Aar, in het  vergieten museum in Papenveer, start weer een cursus bridge.
Het kaartspel is niet eenvoudig maar wordt in kleine stapjes uitgelegd. Speel je het eenmaal dan kan je als paar of alleenstaande op bijna elke dag in de regio bridgen. Om aan de cursus deel te nemen hoef je  geen vaste partner te hebben een goede of gezellige maat kom je altijd wel tegen. Je mag de eerste avond gewoon even komen kijken of het kan boeien ook al heb je nooit een speelkaart in handen gehad.

Waar kun je spelen:
In Nieuwkoop is er een inloop middag waar op de vrijdag ook nog wat ervaring kan worden opgedaan die aansluit bij de cursus. Maandag in Leimuiden en Nieuwkoop. Dinsdag in Ter Aar en Nieuwkoop. Woensdag in Woubrugge. Donderdag in  Ter Aar .Vrijdag bij de K.B.O. in Langeraar. Ook kan je dan mee gaan met bridge weekends, bus vakanties of het spelletje gewoon gezellig thuis spelen. Voor Bridgers  die zich verder willen bekwamen kunnen in Leimuiden terecht.

Wanneer:
De beginners cursus is op maandag en gaat  over 12 lessen, de eerste les begint maandag 26  september.  Inlichtingen bij  Kees Hoogervorst te Papenveer: 603352 of 06-25035550.