Bridgeclub “Pastorale” 20 jaar

Langeraar – Feest was het op woensdag 20 februari in Parola te Langeraar. 96 Leden van de vereniging waren aanwezig om het 20-jarig jubileum van de bridgeclub te vieren.

De feestcommissie had een leuk programma gemaakt en zij heette de leden welkom om 10.00 uur waarna de koffie met gebak klaarstond. Vervolgens werden er 3 ronden gebridged. Om de stemming er goed in te brengen zong men gezamenlijk een feestlied dat muzikaal werd ondersteund door de accordeonist Piet van Dam.  Aansluitend kon men genieten van een lekkere lunch om daarna verder te gaan met 1 ronde kaarten. Blij verrast werden de aanwezigen met een optreden van “Het Meezingtheater A3”. Deze drie dames brachten eerst een medley van Nederlandstalige liedjes ten gehore en na weer 1 ronde bridgen traden zij nogmaals op; nu met allerlei songfestival liedjes uit vroeger jaren en met een aantal liedjes van Annie M.G. Schmidt. Er werd gezellig meegezongen en de dames kregen een daverend applaus toen het afgelopen was. Nog 1 ronde bridgen te gaan waarna men met een drankje en een klein hapje kon bijkomen van de “geestelijke inspanning”. Ondertussen werden er door de leden van de feestcommissie als aandenken aan
deze dag aan iedereen een doosje speelkaarten met mooie opdruk (zie de foto) uitgereikt. Voordat men huiswaarts keerde werd uiteraard de feestcommissie, bestaande uit: Corry Hölscher, Betsy Zimmerman , Bea Bruijns en Leny Balder door de voorzitter hartelijk bedankt voor de organisatie van deze dag. Zij kregen mooie bloemen en een doos chocolade en natuurlijk een welgemeend applaus van alle deelnemers die zo genoten hebben van dit gezellige, geslaagde jubileum!