Bridge Club Nieuwkoop zoekt leden

Nieuwkoop – Bridge is een veelzijdig en enerverend kaartspel voor de denksporter.

Een ideale gelegenheid uw week te doorbreken! Bridge Club Nieuwkoop is een bridgeclub waar de sportieve prestaties belangrijk zijn, maar de gezelligheid en contacten voorop staan. Op maandag- en dinsdagavond wordt niet alleen competitie gespeeld, maar er worden ook speciale interne drives georganiseerd. Spelen in competitieverband doet u met een vaste partner. Dit betekent echter niet dat u iedere avond aanwezig moet zijn. U mag zo vaak als u wilt afzeggen; dit uiteraard wel in overleg met uw partner.
Op vrijdagmiddag is de inloopbridge, waaraan zonder aanmelding ook (individueel) door niet-leden kan worden deelgenomen. Op maandagavond wordt gespeeld in twee en op dinsdagavond in drie lijnen. De gevorderde bridgers spelen in de hoogste lijnen; de beginnende bridgers spelen op dinsdag in een C-lijn. Op dinsdagavond is er in alle lijnen nog ruimte voor nieuwe leden. Voor de maandagavond is er een wachtlijst. Is bridge iets voor u? Geef u dan nu op voor het nieuwe seizoen dat loopt van begin september tot  eind mei. De contributie voor nieuwe leden bedraagt voor het eerste seizoen
slechts € 40,00. Door lid te worden mag u ook gratis meespelen bij de inloopbridge op de vrijdagmiddag, waarvan het seizoen loopt van begin oktober tot eind maart. Wilt u eerst de sfeer proeven dan mag u de eerste competitieronde (vijf avonden) gratis meespelen. Heeft u geen partner dan proberen wij er een voor u te vinden. Meer informatie over Bridge Club Nieuwkoop vindt u op www.bcnieuwkoop.nl . Informatie en opgeven bij Ton Thoma (telefoon 06 – 203 59 754) of per E-mail (voorzitter@bcnieuwkoop.nl)