Bouw van IKC Zevenhoven gaat als raket

Zevenhoven – Burgemeester Robbert-Jan van Duijn en wethouder Bernadette Wolters waren 13 juli aanwezig op de bouwplaats van het Integraal Kind Centrum (IKC) Zevenhoven.

Daar onthulden zij de door kinderen beschilderde kalkzandsteenblokken die zijn ingemetseld in het nieuwe gebouw. Ook werd het nieuwe logo van het IKC onthuld.
Wethouder Wolters is enthousiast over het nieuwe logo en de gekozen naam die past bij het dorp: “Ik ben trots op het nieuwe IKC 7Hoven waar onderwijs en opvang samen werken aan de toekomst van kinderen.” Ook werden de omwonenden van de bouw bedankt door de wethouder. “De bouw vindt nagenoeg plaats in hun achtertuin en ik kan me best voorstellen dat dat soms wat overlast geeft. De omwonenden zijn vooral positief over de komst van het nieuwe IKC en daar wil ik ze hartelijk voor bedanken”.
Burgemeester Van Duijn en wethouder Wolters brachten na de onthulling een bezoek aan basisschool de Diamant. De burgemeester vertelde dat de bouw van het IKC als een raket gaat. Vervolgens trakteerden ze alle kinderen op een gelijknamig ijsje!