Bouw mee aan Buytewech

Nieuwkoop – In Hoeve Rijlaarsdam is woensdag 28 maart van 19.30 tot 21.30 uur een bijeenkomst over het ontstaan en ontwikkelen van Buytewech.

De gemeentelijke medewerkers en initiatiefnemers proberen op woensdag 28 maart zo concreet mogelijk antwoord te geven op vragen die tijdens eerdere bijeenkomsten gesteld zijn zoals: Wat gebeurt er met park Buytewech? Waarom een nieuwe woonwijk in Buytewech-Noord? Hoe rijden auto’s in en uit de nieuwe woonwijk? Wat is er gedaan met uitkomsten van eerdere bijeenkomsten? Wat betekent duurzaamheid concreet voor de nieuwe woonwijk? Hoe wordt verkeersoverlast in omliggende woonwijken voorkomen? Wordt er rekening gehouden met woningen voor jongeren en ouderen?

De bijeenkomst is inHoeve Rijlaarsdam, Nieuwveenseweg 59 in Nieuwkoop. Om 19.30 uur start een algemene presentatie over het proces en de uitkomsten tot nu toe. Ook komen deskundigen op het gebied van bijzondere woonvormen en duurzaamheid aan het woord. Uiteraard kunt u niet alleen uw vragen stellen, maar ook uw reactie geven op de ideeën.

Kijk voor meer informatie op: woneninnieuwkoop.nl/buytewech-noord