Bob Offenberg blijft doordenderen

Vaak zie je dat artiesten keihard werken om de deadline te halen voor de lancering van een nieuwe single. Bob Offenberg heeft voor zijn nieuwe single “Jij Was Mijn Zomerliefde”, de opvolger van ‘Kus me’, helemaal geen stress. Sterker nog, Bob zit ten tijde van de releasedatum ( 11 oktober) te genieten van de Turkse zon. Hij maakt deel uit van de Corendon ‘Miracle Resort artiestenreis’ die van 7 t/m 13 oktober plaatsvindt in Antalya.

bob-offenberg-403x403

‘Jij Was Mijn Zomerliefde’ is afkomstig van z’n in mei gelanceerde album ‘Mijn trots’. Het vrolijke nummer is geschreven door Kees Tel en opgenomen in de studio van Laurens van Wessel. ‘Het lied sprak mij erg aan. Er zit een mooie verhaallijn in, deze hebben we in de clip perfect kunnen verwerken. De beelden daarvoor zijn geschoten in de buurt van Alanya. Toevallig was mijn vaste cameraman ook in Turkije. We vonden een leuke Turkse dame die wel wilde figureren. Ze sprak geen woord Engels. Met gebarentaal hebben we haar uitgelegd wat de bedoeling was. Volgens mij is dat wel gelukt. De clip bevat prachtige shots met veel zon, bergen en golven’, aldus Bob Offenberg

Bekijk ook de prachtige videoclip “Jij Was Mijn Zomerliefde“.